Blabla
Broj poruka : 3 Datum upisa : 08.07.2008
| Naslov: Siroto, malo seljache u velikom gradu (needs info)... Uto Jul 08, 2008 6:47 pm | |
| Ok, naslov bi trebao da objasni neke stvari. 1. Pozdrav svim dobrim ljudima ovdi! 2. Raduje me shto tju imati priliku da zhivim i studiram u vashemu gradu! 3. Ko god da ima neki koristan info o zhivotu u bgu, nek mi (isti) baci na ovu temu. Unapred HVALA! [konkurisanje i zhivot u domu, prevozi, prakse, izlasci i...] usput, upisao sam se na samofinansiranje na smer Hotelierstvo! | |
|
HONISKI
Broj poruka : 14 Godina : 37 Datum upisa : 07.05.2007
| Naslov: Re: Siroto, malo seljache u velikom gradu (needs info)... Sre Jul 09, 2008 5:38 pm | |
| | |
|
Blabla
| Naslov: Re: Siroto, malo seljache u velikom gradu (needs info)... Sre Jul 09, 2008 10:21 pm | |
| Hehe... Fale! Al' problem je sho u BG bezhim da bih izbegao bleju... >_< U svakom sluchaju hvala. Aj jedno konkretno pitanje, gde ljdui sa nasheg faksa najcheshtje stanuju, ili gde se mogu pronatji povoljni stanovi blizu faxa, praxe(konkretno Hajata)? | |
|
Gastronom|Valjevo89
Broj poruka : 6 Godina : 35 Localisation : VALJEVO city Datum upisa : 21.05.2008
| Naslov: Re: Siroto, malo seljache u velikom gradu (needs info)... Čet Jul 10, 2008 1:44 am | |
| Najvise nas ima na Banovom brdu. tu smo vecinom mi sa strane... za ostalo nemam pojma | |
|
Blabla
| Naslov: Re: Siroto, malo seljache u velikom gradu (needs info)... Čet Jul 10, 2008 6:59 pm | |
| Kako se kretju cene stanova? Da li je teshko pronatji stan? Kakvi u uslovi? Koliko je teshko prezhiveti gradski prevoz "ka" i "sa" brda? Treba nekome cimer? P.S. @Gastronom: S' vrha brda zali! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Siroto, malo seljache u velikom gradu (needs info)... | |
| |
|